صفحه نخست | آرشيو وبلاگ | آر.اس.اس

  ناراحتی و افسردگی (سودا)

علت بیماری : علت اصلی این بیماری استرس ها ، اتفاقات ناگوار ، آلودگی صوتی ، مشکلات و گرفتاری های روزمره و .....است از نظر خوراکی نیز اگر بعد ناراحتی و استرس و ... ترشیجات مصرف شود در این حالت خلط سوداء بر طبیعت غالب آمده و فرد دچار حالات مذکور میشود.منشأاین مرض طحال(سپرز)است.طحال عضویست در بدن که بعضی ازاسیدهای لازم در آن جمع میشود که بعد از تخلیه معده قدری از آن اسید به معده ارسال میشود که شخص در آن حال احساس گرسنگی میکند، حال اگر ناگهانی و به طور اتفاق شخص با یک موضوع ناملایم برخورد کند،این اسید در خون تأثیر کرده وچون خون در کل بدن گردش دارد وقتی به مغز میرسد شخص احساس نگرانی، ترس، تشویش خاطره، دلهره و اضطراب و استرس مینماید که ابتدا با ضعف اعصاب مشتبه میشود و زودرنج و افسرده میشود، آمادگی او برای گریه بیشتر میشود، رنگ چهره تدریجا تیره میشود، پس از معالجه نباید کوتاهی کرد.
علائم بیماری :

1- فکر و استرس بی مورد
2- کم خوابی
3- کم حوصله شدن
4- تنفر از جمعیت و سروصدا
5- تیره شدن رنگ زبان و دهان
6- احساس بوی بد در دهان
7- دستگاه گوارش از اعمال وظایف کوتاهی میکند به طوری که قوه دافعه ضعیف شده وبر اثر یبوست معده ممکن است مبتلا به بواسیر شود.
8- دیدن کابوس در خواب
9- وسواس بیمورد به اطرافیان
10- لکه های پوستی
11- تمایل به گوشه نشینی و انزوا
12- تمایل به تنها بودن در جاهای تاریک و کم نور
13- نا امید بودن از زندگی
14- تمایل به پوشیدن لباسهای با رنگ تیره
15- بیمار مایل به خوردن غذاها، لبنیات و میوه های ترش میباشد.
16-این بیماری در موارد حاد به ورم های سرطانی و جنون منتحی میشود.
توضیحات : برای مداوای این بیماری بیمار باید از غذاهای شور ، ترشیجات و عدس پرهیز کند.
شربت سودا (عصاره مویز قرمز) برای درمان این بیماری بسیار مفید

داروهایی که بدون هیچ گونه عارضه ای این بیماری را از بین می برند:

نام دارو : شربت سودا (شراب السودا، عصاره مویز)
خواص دارو : این دارو به طور معجزه آسایی تمام بیماریهای روحی و روانی ، افسردگیها ، هم و غم بی مورد ، استرسها و نگرانیهای بی مورد و ... را تسکین میدهد! بررسی‌های جدید محققان نشان می دهد خوردن مویز می تواند از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری کند . به نوشته تازه‌ترین شماره نشریه شیمی و صنعت که در انگلیس منتشر می‌شود ؛ ترکیبات مویز ،اثر بسیار قوی در جلوگیری از بروز اختلا‌لا‌ت همراه با بیماری آلزایمر دارند . و گزارش افتاب بررسی ها در محیط آزمایشگاهی نشان می دهد مویز ترکیباتی از نوع " آنتوسیانین " و "پلی فنولیک" دارد که در بیماران مبتلا به آلزایمر موثر هستند. هرچه میزان آنتوسیانین بیشتر باشد قدرت مویز در جلوگیری از آلزایمر بیشتر است.آنتوسیانین،رنگ سیاه به گیاهان می دهد و به همین علت انواع سیاه رنگ آن اثر بیشتری دارد. هنوز مشخص نیست که این ترکیبات چگونه از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری می کنند، ولی احتمال دارد این ترکیبات موجب ایجاد ارتباط بهتری بین سلول های عصبی شود . در روایات وارد شده : کسی که با بیست دانه مویز قرمز صبح کند انشاء الله بیمار نمیشود مگر بیماری مرگ، سودا را میزداید و بلغم را دفع میکند

غذاها و خوراکیهای مفید برای درمان

نام : سیاه دانه (حبه السودا)
خواص : گیاه شناسی : سیاه دانه، شونیز بیابانی، سیاه تخمه گندم، حبه سودا، گیل نیک، علف چنگ، سیاه دانه گندم، ارکل چمن اوتی نام انگلیسی:
Corncockle - Common corncokle – wild sawager – bastard nigella نام علمی: Agrostemma githago خانواده: Caryophyllaceae سیاه دانه حاوی 30 تا40 درصد ماده روغنی و 0.5 تا یک ونیم درصد اسانس با بوی نامطبوع و قندهای مختلف ، مواد صنعتی و ساپونوئیدی است. سیاه دانه گرم و گیاه سیاه دانه علاوه برخواص درمانی در بیماریهای گوارشی ،تنفسی و کلیوی دارای خواص ضد تشنجی است. گیاه سیاه دانه به دل گیاه سیاه دانه به دلیل داشتن ماده ای موسوم به تیمو کیتون در دانه های خود دارای اثر خود دارای اثرات ضدتشنجی است .نتایج آزمایشهای مختلف به عمل آمده نشان داد که گیاه سیاه دانه می تواند موجب تاخیر در زمان شروع تشنج و کاهش مدت تشنج شود. همچنین از دانه های آن، اثر ضدتوموری و ضدباکتری نیز مشاهده شده و ممکن است اثر ضدنفخی آن مربوط به داشتن اثر ضدباکتریایی باشد. بیماری نفخ ، بسیار شایع است بیشتر مردم جامعه به دلیل بی توجهی و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب و زیاده روی در غذا دچار آن می شوند. از اسانس سیاه دانه، ماده ای به نام نیژلون استخراج می شود دانه این گیاه اثر قاعده آور، ضد کرم ، مسهل و زیاد کننده ترشحات شیر دارد از دانه های آن برای مصارف مذکور و دفع گازهای معده و بیماری های نزله ای دستگاه تنفسی استفاده می شود خواص سیاه دانه از نظر احادیث : از حضرت رضا (علیه السلام) نقل شده است که : سیاه دانه شفای از هر دردی است به جز مرگ. بخصوص برای قرقرهای شکم ( صدای شکم ) و درد شکم و خصوصا اگر با عسل خورده شود سودمند است و روایت شده که برای تب یک روز درمیان و تب غالبه سه قاشق عسل و سیاه دانه بخوریدزیرا این دو نه به حرارت مایلند نه به برودت و نه به تبعها( صفرا ، سوداء ، بلغم و خون ) و شفای این دو در آنهاست

نام : مویز (زبیب)
خواص : کسی که با بیست دانه مویز قرمز صبح کند انشاء الله بیمار نمیشود مگر بیماری مرگ، سودا را میزداید و بلغم را دفع میکند

نام : سویق (آرد بوداده)
خواص : بهترین غذا در هنگام گرسنگی است اما امساک کن اگر سیر باشی تا غذایت هضم شود، برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد گوشت را میرویاند و استخوان را محکم میکند و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود سودا و بلغم را از معده میکند و هفتاد نوع بلا را دفع میکند و مغز حیوانات را هضم میکند و شفای کسی است که آن را خورده .سه کف دست ارد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاند و چیزی از آن باقی نمیگذارد و اگر پدر و مادر بخورند بپه انها قوی میشود اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد . ارد بوداده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزاید

نام : کشمش
خواص : کشمش برای تقویت طبیعی انرژی فوق العاده است. 100گرم کشمش شامل بیش از 25%مواد لازم توصیه شونده است . همچنین فیبر زیادی در آن وجود دارد که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده ها کمک می کند .در کنار آن پتاسیم را می توان نام برد که موجب کاهش فشار خون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می شود . همچنین سلنیوم در کشمش وجود دارد که برای پوست عالی است . به علاوه در کشمش مقادیر کمی از ویتامین
A و مقادیر مناسبی ویتامین B یافت می شود. چون این ماده غنی از کالری است، برای کسانی که مبتلا به افسردگی -دلشوره - تشویش و مشکلات عصبی هستند بسیار مناسب است .

منبع: سایت پارسی طب

برچسب هاي اين مطلب :تغذیه و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :معرفی بیماری ها
نويسنده : مرد سلامت | ساعت ٩:۳٢ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۸
پيام هاي ديگران () | لينک ثابت - به اين پست امتياز دهيد

  زیانهاى خون خوارى

مضرات خون خوارى فقط جنبه جسمى ندارد. بلکه ضررهاى روانى آن بیش از جسمى است امام ششم (ع ) علت حرمت خون را بیان فرموده و اشاره به زیان هر دو قسمت روان و بدن کرده است .
قال : فلم حرم الدم المسفوح ؟ قال لانه یورث القساوة و یسلب الفواد رحمته . و یعفن البدن و یغیر اللون ، و اکثرما یصیب الانسان الجذم یکون من اکل الدم
مردى پرسید، چرا خداوند خوردن خون را حرام نموده ؟ امام صادق (ع ) فرمودند: براى آنکه خوردن خون باعث قساوت قلب و رفتن مهر و عاطفه است و نیز براى آنست که خون خوارى سبب تعفن بدن و تغییر رنک چهره و پوست انسان و بسیارى از مبتلایان به بیمارى جذام بواسطه خوردن خون گرفتار این بلاى خانمانسوز گشته اند.
در قسمت اول روایت به مضرات روانى خون خوارى و در قسمت دوم آن به مضرات جسمى آن تذکر داده اند.
خون در کشور بدن همانند نهرى است که در کوچه و خیاباهاى شهر جارى است که در آغاز صاف و گوارا و سر انجام به کثافات آلوده مى شود. خون هم بعد از گذشت از ریه و کبد و مشروب ساختن بدن به هنگام عبور از وریدها مسموم کننده است .
مهم تر از زیانهاى خون خوارى بر جسم ضررهاى آن بر روان است . چوپانان همیشه براى اینکه سگ گله سبعیت بیشترى پیدا کند مدتى به او خون میخوارند
در سخن امام (ع) این نکته دیده مى شود که بیمارى جذم از راه خون خوارى به انسان منتقل میشود بدنیست بدانیکه بیشتر بیماریها به شکل عفونت خونى یا (سپتى سمى ) بروز مى نماید، یعنى ابتدا میکرب به خون نفوذ کرده ، سپس عوارض مخصوص بیمارى به وجود مى آید.
در حالات حملات میکرب به بدن سربازان مدافع ، گویچه هاى سفید خون مى باشند؛ و در مواقع بیمارى به تعداد آنان افزوده مى شود، و از گویچه هاى قرمز خون کاسته مى گردد، بنابراین اثر میکربهاى بیمارى زا در خون است ، و در خوردن خون ، مساوى با خوردن آنها همه میکروبها است ، دستور ذبح حیوانات نیز از این نظر است که اگیر این حیوانات در معرض ‍ حمله میکربى قرار گرفته اند و در حال ابتدایى و کمون بیمارى باشد، چون خون در این موقع آلوده است ؛ و نشانه هاى خارجى نزد حیوان نیست لذا در اسلام از نظر کاستن سمیت چنین گوشتى دستور ذبح داده است

منبع: کتاب اسلام پزشک بی دارو

برچسب هاي اين مطلب :فرهنگ سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :اخلاق و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :بهداشت و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :سلامت در اسلام
نويسنده : مرد سلامت | ساعت ٥:٥٥ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۳٠ شهریور ۱۳۸۸
پيام هاي ديگران () | لينک ثابت - به اين پست امتياز دهيد

  سیر و هضم غذا در آیورودا (ayurveda in digestion and garlic)

سوء هاضمه
سیر اکثرا جهت بهبود ناراحتى هاى هضمى گروه واتا از جمله : کم شدن تراوشات هضمى ، بى نظمى اشتها، سکسکه و حالت قبض مزاج ، نفخ روده ، گاز و یبوست با حالت خشکى و سفتى مدفوع مصرف مى شود . با گروه پى تا نیز تعارض دارد . موجب تراوشات هضمى زیاد، سوزش قلب و احساس گرما مى شود .
اسهال (diarrhea )
سیر به طور وسیع در سطح جهان براى اسهال مصرف مى شود و اکثرا براى اسهال ناشى از ارگانیزم هاى عفونى از جمله اسهال خونى که آنتى بیوتیک سیر اثر مستقیم بر ضد آن دارد . متخصصان آیورودا از دادن سیر تحت شرایط زیر از جمله درجه حرارت بدنى بالا، افروختگى صورت و درد مداوم معده ، خوددارى مى کنند .
اختلال در جذب (malabsorption )
بسیارى از حالات : خستگى مزمن ، حساسیت غذائى و عفونت کندیدا به علائم مشخصه بد جذب شدن غذا مربوط مى شود . ممکن است شخص ‍ خیلى خوب تغذیه کند، اما هضم غذا ضعیف و مواد غذائى لازم جذب روده نشود . علائم حاصله : غذاى هضم نشده در مدفوع ، ضعف و ناتوانى قواى جنسى ، اشتهاى کم و یبوست و یا اسهال مى باشند . این حالت بین عده زیادى از غربى ها که مشکل هضمى دارند، احتمالا به ایجاد آرتروز و بیمارى هاى مزمن کمک مى کند و این علامات در سرتاسر دنیا بیشتر به عدم تعادل بین دو گروه واتا و کافا مربوط است تا به گروه پیتا . سیر داروى بسیار خوبى براى معالجه آنها است .


حساسیت هاى غذائى (allergies food)
حساسیت به لبنیات و گندم در آمریکاى شمالى بسیار متداول است . حساسیت هاى ناشناخته موجب بسیارى از مشکلات است از جمله کمى انرژى ، اختلال در هضم غذا و مشکلات هیجانى . حساسیت نسبت به دو غذاى اصلى در بین گروه کافا بسیار رایج است که سیر و سایر محرک هاى هضمى ممکن است شفابخش باشند .
تب ها (fevers )
حتى تب ها که طبیعتا گرم هستند، براى طبایع سه گانه با هم تفاوت دارند . تب گروه واتا فاقد نظم و در طول روز بالا و پایین مى رود و مبتلایان از بى خوابى و بى قرارى و درد، رنج مى برند. تب گروه کافا درجه کمترى دارد و با از دست دادن اشتها، سنگینى ، خستگى و احساس سرما همراه مى باشد . تب گروه پیتا با حرارت زیاد بدنى و احساس سوختن ، زردى ، بار زبان و کج خلقى همراه مى باشد . سیر مداواى خوبى براى دو گروه اول و همراه عوارض زیاد براى گروه سوم است .

منبع: کتاب قدرت شفابخشى سیر

برچسب هاي اين مطلب :فرهنگ سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :تغذیه و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :بهداشت و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :سلامت در اسلام
نويسنده : مرد سلامت | ساعت ٧:٤۱ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٩ شهریور ۱۳۸۸
پيام هاي ديگران () | لينک ثابت - به اين پست امتياز دهيد