صفحه نخست | آرشيو وبلاگ | آر.اس.اس

  شاهکار زنبورها

عسل، محصول شگفت انگیز زنبورها، یکی از مفیدترین هدیه های طبیعت است.

عسل طبیعی دارای مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلرید سدیم، گوگرد، آهن و فسفات و قندهایی چون گلوکز و فروکتوز است. ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B5 ،B3 ، B6، B2 ، B1 و C نیز بر اساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت درر آن دیده می شود و مقدار کمی هم مس و ید دارد.

عسل مخلوط شده با آب به سرعت در خون پخش می شود و با آزاد سازی مولکول قند به عملکرد بهتر مغز( که اصلی ترین مصرف کننده قند در بدن است) کمک می کند و مانع بروز خستگی می شود.

 به علاوه باعث تمیز شدن خون می شود و جریان خون را تنظیم می کند و مانع بروز مشکلات عروقی و تصلب شرایین و بیماری های قلبی می شود. عسل به دلیل داشتن آنتی اکسیدان می تواند از بروز سرطان جلوگیری کند. یکی دیگر از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب کشی آن است. عسل یک ضد عفونی کننده طبیعی است و تحقیقات نشان داده که گذاشتن عسل بر روی زخم ها مانع عفونت می شود.

عسل هرگز فاسد نمی شود و برای نگهداری احتیاج به یخچال ندارد و براحتی می توان در دمای اتاق آن را نگهداری کرد.

منبع: ویژه نامه دوچرخه روزنامه همشهری

برچسب هاي اين مطلب :تغذیه و سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :فرهنگ سلامت
و برچسب هاي اين مطلب :بهداشت و سلامت
نويسنده : مرد سلامت | ساعت ٦:٢٧ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٦ شهریور ۱۳۸۸
پيام هاي ديگران () | لينک ثابت - به اين پست امتياز دهيد